CIRCUS

Avui dilluns, a les 15:15h., el mon del circ arriba a la sobretaula de Cuatro amb l'estrena de “Circus. Más difícil todavia”, la nova aposta de la temporada. Josep Lobató és el presentador d’aquest talent xou que reinventa el món del circ i en el qual la superació es convertirà en el major espectacle del món. Després de “Fama a bailar!”, l'emoció, l'esforç, la superació, la competició, el sacrifici i el companyerisme tornaran a ser els ingredients principals de la sobretaula de Cuatro.
A Circus. es podrà assistir a l'espectacle del circ actual en estat pur i seguir de prop cada pas dels artistes que ho fan possible. Es veurà el sacrifici i l’afany de superació. Circus reunirà en un mateix format la creativitat, la bellesa, la posada en escena i la màgia dels millors i més famosos espectacles del circ del segle XXI. Serà un xou que uneixi la dansa, la gimnàstica i l'expressió corporal amb les tècniques acrobàtiques tradicionals.
Els vint concursants -10 nois i 10 noies- competiran al límit per arribar al més alt i aconseguir alçar-se amb el premi del programa: una beca d'un any en una prestigiosa escola de circ amb què poder complir el seu somni. I per aconseguir-ho estaran sota les ordres i la supervisió d'un gran equip professional amb àmplia experiència. Comptarem amb un director de circ (Genis Matabosch), que serà el portaveu del programa; un director d'escena (Pedro Aunión), que treballarà l'expressió corporal i la interpretació i s'encarregarà, entre altres, de la dansa acrobàtica o bunjee; una entrenadora general (Almudena Cid), amb qui els alumnes treballaran la seva potència i flexibilitat; dos professors, un de tècniques aèries (Roberto Gasca) i un altre de terra (Eduardo Fedriani); i un tercer professor convidat cada setmana, especialista en un aparell o disciplina.
Com podeu pensar, és exactament l’estructura i mecànica de “Fama”, però centrat al mon del circ.



Related Posts with Thumbnails