GRANJERO BUSCA ESPOSA



Cuatro estrena aquesta nit el nou reality 'Granjero busca Esposa”, l'adaptació espanyola del format d'èxit internacional 'The farmer wants a wife', presentant els 10 aspirants a trobar parella.Serà un programa especial a les 21:30 en el que coneixerem els candidats i, alhora, permetrà a totes les dones interessades donar un gir radical a la seva vida i conèixer la persona que podria convertir-se en el seu nou amor.


La periodista asturiana Luján Argüelle (presentadora del concurs Password) serà l'encarregada de presentar aquest nou programa.


En aquesta edició especial, és un aperitiu d'un programa que Cuatro estrenarà pròximament, els espectadors podran comprovar com són els 10 candidats seleccionats, on viuen i en què treballen.Serà una primera presa de contacte, a partir de la qual totes les dones interessades podran trucar al telèfon que habilitarà el programa o escriure al programa per escollir el seu granger favorit durant les tres setmanes següents a l'emissió del programa.Després del període de recepció de candidatures, cada un dels concursants escullirà a un número determinat de candidates. Tots ells es coneixeran més endavant. A partir d'aquell moment serà el destí qui decideixi si entre les candidates i els grangers hi pot haver alguna cosa més que una simple amistat.


Produït per Grundy, “Granjero busca esposa” aconseguirà, sense cap dubte, sorprendre (per a be o per a mal) l'audiència de Cuatro com ho ha fet amb milions d'espectadors de mig món. El nou docu reality sedueix l'espectador en mostrar un grup d'empresaris agrícoles buscant la seva parella ideal. Moltes vegades, la dedicació plena que el seu treball requereix els ha fet oblidar una part fonamental de les seves vides, la sentimental.


El programa de Cuatro els oferirà l'oportunitat de trobar aquesta persona amb qui compartir la seva vida, una vida gens fàcil per a qui, acostumats a la ciutat, s'hauran d'adaptar a un nou entorn sacrificat i de vegades hostil.
La veritat és que és un reality del que no espero res, no hem d’oblidar mai que això és un programa de televisió on quasi tothom va al programa per poder sortir a la tele , i que tot el que fan no ho fan per un servei públic pels grangers. si veieu la fotografia promocional del la versió americana (al final del post) podreu veure, almenys als Estats units, el que els interesa als responsables del programa, granjer catxes (si es que és realment un granjer) i noies espectaculars, que segur ens ensenyaran pit i cuixa.
Només espero que no ridiculitzin ni a les dones que aniran al programa com als “grangers”. Si més o menys agrada, es preparen una llarga història de realities que estan apunt de desembarcar per aquestes terres.

1 opinions:

Mavado ha dit...

Dios. Que PATÉTICO... xD
El próximo será: "Cura busca Dios" o algo parecido...

Además, fijo que el cachas de la foto es gay. xDDD

Related Posts with Thumbnails