HEREDEROS, SEGONA TEMPORADA

No és una sèrie que segueixi, i la he vist esporadicament, però encara que no sigui sant de la meva devoció, l’audiencia l’ha acompanyada i aquest “falcon crest” o “Dallas” a la espanyola torna avui mateix.
La Primera de TVE estrena avui a partir de les 22.00 hores un nou capítol de la segona temporada de “Herederos" en què hi haurà cinc nous personatges, "més humor, amor, desamor, acció i trames amb la CIA, el tràfic d'armes, segrests i drogues". Quina por que em fan aquestes trames, si fos una sèrie americana tindria una mica de recança, però al ser espanyola, estic gairebé convençut que no ho sabran tractar massa be. Temps al temps."Herederos" incorpora aquesta temporada nous personatges que seran interpretats per Rodolfo de Souza -que encarnarà un pintor que és el nou amor del personatge de Velasco-, Asier Etxeandia, Irene Montalá, Concha Goyanes i Paco Hidalgo.En el primer capítol "inèdit" el personatge de Mar Regueras, Julia Orozco, que porta deu mesos segrestada, és alliberada sense explicacions i sense que es demani un rescat per ella."Herederos" està gravat en alta definició i des de la seva estrena el 25 de setembre de 2007 ha obtingut una audiència setmanal mitjanamitja de 2.760.000 espectadors.

3 opinions:

Mavado ha dit...

Decir que herederos es como Dallas o Falcon Crest es sacrilegio. xDDD
Es como decir que Los Serrano se parece a Twin Peaks... :P

Pep ha dit...

no lo comparo, el matiz "a la española" ya lo dice todo, todo y todo

Mavado ha dit...

Ya. Si no te lo estaba diciendo a ti directamente. No te lo tomes a mal. Se que te refieres a "los seguidores de la serie" (gracias, traductor xD)... Pero es que... vi parte de un capítulo y ¡madre de Dios!
Eso si, a mi madre y a mi hermana no las despegas del sillón durante la emisión. :D

Related Posts with Thumbnails