NOVA TEMPORADA DE HOSPITAL CENTRAL.

Avui s’estrena la temporada 16 de “Hospital Central”, però començarà directament pel episodi dos. El motiu? Quan estaven rodant els episodis al mes de juny, van fer que en el primer episodi hi hagués un gran accident d’avió, de característiques similars pel recent accident de Spanair.
Així doncs, han decidit suprimir aquest episodi, per no ferir als espectadors afectats per l’accident. No obstant, hi ha trames que s’obrien en aquest primer episodi i que faria anar perduts als seguidors de la sèrie si veiessin directament l’episodi, així doncs al començament del episodi, es pasarà un resum, per poder seguir les trames però sense imatges referents al accident aeri.
Tanta delicadesa em commou, no vull dir que hi estigui en contra, tot el contrari, donat aquests successos tan recents ho trobo correcte, però... i tot el bombardeig de imatges del accident, víctimes, familiars, etc.. que vam sofrir aquells dies? Ja no només en programes de noticies, fins i tot en programes de to clarament rosa, continuaven removent el tema sense parar. I no només Telecinco, moltes altres cadenes. No es tindria d’haver tingut cura d’emetre segons quins continguts i mesurar molt més el temps d’antena en que veiem tot això?

1 opinions:

Mavado ha dit...

Buena reflexión. Yo tampoco veo mal lo de no emitirlo... pero se han pasado con las imagenes del accidente verdadero y les da más palo poner uno ficticio.

Aunque no lo veo mal, da que pensar...

Related Posts with Thumbnails