DE PATITAS EN LA CALLE


La Sexta estrena 'De patitas en la calle", un nou reality, que estrena avui en horari de prime-time, en el que tres adolescents hauran de conviure junts i aconseguir sobreviure en l'intent. Carolina Ferre serà l'encarregada de presentar el programa que barreja el gènere documental amb el 'coaching', tot això sota el format d'un reality.
Lorena, Alexandra i Diego són els primers joves que estaran sotmesos a observació les 24 hores del dia en el loft, al carrer i en el treball per millorar en allò per la qual cosa els seus pares els han enviat al programa.

Per als fills independitzar-se no és tasca senzilla i sovint no tenen tota la informació i facilitats possibles. A més, durant tota la seva vida han estat rebent indicacions dels seus pares, que els deien el que havien de fer, com vestir, que amics els convenen. Ells també estan farts d'aquesta situació i desitgen tenir una altra oportunitat de demostrar que poden valer-se per si mateixos. L'objectiu és donar el millor de si i desmostrar que sí tenen aquelles qualitats que els seus pares afirmen que no tenen.

Al nou apartament on viuran, els joves rebran, a través de responsales del programa, instruccones, consells i tasques, tant individuals com col·lectives, que hauran de dur a terme correctament per aconseguir petites recompenses que facin la seva vida més suportable. Els espectadors serem testimoni de les dificultats a què s'enfrontin aquests nois acostumats a què tots els hi ve fet. Només si aconsegueixen superar el problema, seran acceptats de nou pels seus pares i tornaran a casa. Per tant, el temps que romangui cada participant dins de l'apartament és variable, segons els que s'apliqui en les tasques. D'altra banda, els pares tindran part activa fent alguna visita per veure com viuen els seus fills i comprovar la seva actitud.

Si no aconsegueixen un bon resultat i no es 'posen les piles' seran acomiadats, i si ho fan bé els donaran més responsabilitats. En qualsevol cas, quan el noi es vegi capacitat per a efrentarse a la realitat de la vida pot sol·licitar als seus pares la tornada a casa i d'ells dependrà si torna o no.

El 'loft' mai no es quedarà buit, els concursant aniran fent torns per ocupar el pis. Cad vegada que un deixi el programa, n'entrarà un nou per cobrir el seu lloc. Per tant, pot ser que una setmana entrin dos participants o un o cap, tot dependrà del que han fet mentre eren al pis. Les càmeres els acompanyaran a tota hora, en fer la compra, en anar a treballar, mentres veuen la tele. L'apartament s'abandona quan s'aconsegueix corregir l'actitud 'passota' del fill en qüestió, però si no hi ha voluntat de millorar, els seus pares no els readmetran i hauran de continuar el seu tancament.

1 opinions:

Sr.Martínez ha dit...

La veritat és que per començar el programa han triat a tres abjectes post-adolescents a qui els hauria de caure la cara de vergonya. Has vist com netejaven el lavabo??? M'han entrat ganes d'apagar la tele en pensar que, pel que sembla, cada dia hi haurà menys joves capaços de fer una cosa tan sofisticada com un ou ferrat. Déu meu, quin futur!!

Related Posts with Thumbnails