CUARTO MILENIO. CUARTA TEMPORADA


“Cuarto Milenio” torna a Cuatro. L'espai de misteris que presenta Iker Jiménez a la cadena de Sogecable estrenarà aquest proper diumenge en el seu horari habitual la que serà la seva quarta temporada que encara que tornarà amb les seccions ja conegudes pels telespectadors incorporarà algunes novetats.

D'aquesta manera veurem dues noves seccions Experiències i Somnis en les que els telespectadors tindran molt que dir. Si bé en la primera explicaran els casos de misteri que els hagin afectat en la segona podran posar en coneixement d'Iker Jiménez i el seu equip d'experts els somnis per als quals intentaran trobar una explicació.

La secció de Cuarto Milenio en la qual els telespectadors aporten les seves fotografies també incorporarà una novetat en forma d'una gran pantalla tàctil en la qual Carmen Porter disseccionarà cada una de les fotografies enviades al programa d'una manera mai abans vista a la televisió a Espanya o això és el que ens venen, recordeu que Iker és un especialista en vendre’ns coses que després no és tant com deia.

A més, en la seva incessant recerca del desconegut, el programa rescatarà de les hemeroteques notícies, reportatges i entrevistes dels casos més impactants buscant contrastar informació i aportar dades noves a molts dels esdeveniments que a dia d'avui segueixen sense explicació. Amb això, Cuarto Milenio exerceix una gran tasca de documentació destinada a aportar un altre punt de vista a les històries.

Els vells casos paranormals recollits en lligalls i publicacions antigues tindran el seu forat en les famoses ficcions recreades del programa, històries basades en casos reals els protagonistes dels quals van quedar marcats pel desconegut.

Related Posts with Thumbnails