Avui, més SUPERVIVIENTES a T5.

Com sempre està la discussió si feia falta o no que tornés el programa, però aquí està. Un altra edició de Supervivientes en la seva edició de famosetes a Hondures, concretament a Cayos Cochinos, però amb la novetat que es hivern i no primavera com altres edicions, fent que la climatologia sigui molt diferent. Segons venen el producte, ens diuen que serà l’edició més dura de totes les que han fet. Pluges torrencials superiors a 300 litres per metre quadrat, forts vents, una humitat ambiental molt elevada i una sensació tèrmica nocturna inferior a l’esperada en un país de clima tropical.

Jesús Vázquez estarà al cap davant del programa des de els estudis a Telecinco cada dijous. A Honduras, fent les conexions en directe i presentant els resums diaris, repeteix Mario Picazo i el debat dels diumenges, tindrem a la Emma Garcia, que ja es nota que no saben on posar-la pobreta, com a novetat aquest debat es trasllada a la tarda dels diumenges.
Repaso breument als famosetes que han acceptat el repte (i el taló) d’anar-hi.


Karmele Marchante (no la veig allí massa temps), molt coneguda per tots, ultimament ha aparegut en molts programes de cor casposillos. (TNT, a tu lado, tombola....).


Ivonne Armant, ja havia concursat i guanyat un edició de Gran Hermano VIP i entre alguns treballs a cinema, televisió i model playboy, es una neta no reconeguda de Placido Domingo, d’aqui la cosa de posar-la en aquestos programes.


Míriam Sánchez, o potser os sonarà més el nom de Lucia Lapiedra, exactriu porno i actual parella del periodista Pipi Estrada.


Lely Cespedes

Guanyadora de Miss Marbella, Malaga i costa del Sol, 2ª dama d’honor a Miss Espanya 1992 i ha sigut noia telecupon varios anys.
Estela Giménez, gimnasta medallista d’or al jocs olimpics de Atlanta i campiona del mon en Budapest.


Felisa Gómez

Model internacional de Venezuela, llicenciada en dret i estudis de Anatomia forense.


Nekal Haidari

Model i ex-jugadora de basquet d’origen oriental.


Jose Jimenez Fernandez, o potser os sona més “Joselito”, el Riuseñor, no faré més comentaris.


Ojani Noa

Model, actor i productor cubà. Ha participat en bastants programes en cadenes americanes, algunes participacions en telemovies i ex-novi de Jennifer López (que no sigui per això ultim que l’han fitxat)


Michel Olivares
Model profesional, ha participat en diferents programes de Mèxic i Espanya, com el Gran hermano de méxic i “el mira quien” baila a Espanya.


Patxi Salinas
Ex-jugador del Athletic de Bilbao i del Celta de Vigo. Tot dit


Leo Segarra

El triunfito de torn de cada edició de Supervivientes, apart de veure’l a la ultima edició de Operacion Triunfo per omplir-li una mica més el currículum direm que ha realitzat cursos de e ingenieria informàtica i belles Arts.


Michel Such
Actor que hem pogut veure a Medico de Familia, compañeros, El comisario, Paraiso i RIS científica. Així com a presentador en alguns espais autonòmics i a la cadena MTV.

Aquests son doncs el grup de supervivents d´enguany, veurem com s’en surtiran.

1 opinions:

L'illa dels monstres ha dit...

cada cop els famosos (en general) són menys famosos, o és que jo no els conec...

i sempre m'ha fet molta gràcia/pena això dels debats al voltant d'un programa d'aquestos, i la gent que s'ho mira com la cosa més trascendental de la vida enviant sms i deixantshi un dineral...

Related Posts with Thumbnails