Crea el teu propi canal de Tele

Després d’estar amb una grip que m’ha deixat literalment KO al llit, avui continuem amb el blog i d’una manera bastant didàctica. Creant un canal de tele. Així com sona, ara crear-te el teu propi canal de tele, és relativament senzill, només cal tenir un ordinador i connexió a Internet.
Actualment els blogs personals, el vídeos de youtube o la mateixa wikipedia, on el usuari d’Internet deixa de ser un personatge passiu per ser part activa de la plana web, no era d’estranyar que tard o d’hora sortís una plana web com WorldTV (http://www.worldtv.com/)
Aquesta plana tot just entrar et planteja 2 opcions, crear un canal o veure els existents , com a curiositat podeu donar un tomb pels ja fets, a veure de quin peu coixegen la penya, hi ha de tot, del mes friki al mes seriós. Si el que trigueu es crear-lo, el procés és bastant fàcil. Et demanarà que posis 3 vídeos, podem escollir entre els 3 que ens dona automàticament, o triar-ne 3 dels serveis amb el que es compatible, googlevideo, youtube, dailymotion... com podreu pensar, n’hi ha molt molts i molts per triar, ja que son les planes de vídeos mes gegantines de la xarxa.
Un cop teniu els 3 clips, ara ve quan ens maten, cal triar un nom pel canal, i esperem que no estigui agafat. Una vegada acceptat, cal dissenyar un logo, la plana te’n presenta un per defecte, però un cop més pots triar-ne bastants més.
I podríem dir que ja està llest. A partir d’aquí ja és funcional, hi ha moltes maneres de fer-ho sevir, només una persona de postejar els vídeos, o be definir un grup d’amics que puguin fer-ho tots ells.
Així de fàcil, ara només cal posar-hi imaginació.
Actualment hi ha un altra plana d’Internet que també aposta per crear un canal de tele , es makeTV (http://make.tv/), ara mateix encara està en probes, però no esta de més donar-hi un cop d’ull, ja que te aspectes que no te l’altra com crear efectes diferents, sincronitzar diferents pistes d’àudio i vídeo... promet molt, ja que de seguir així, dona més control al autor.

Related Posts with Thumbnails