REAPER


Demà, 23 de gener, La Sexta estrena nova sèrie, Reaper (que es podria traduir com a Recol·lector). La sèrie es centra en Sam (Bret Harrison). Aquest noi de 21 anys, sempre s’ha preguntat perquè durant tota la seva vida, els seus pares sempre han sigut poc estrictes amb ell. Ja sigui en els deports, l’escola o les seves eleccions professionals, mai de la vida han gosat contradir-lo. Com a resultat d’aquesta actitud, Sam faltava a classe, va acceptar treballar en una feina sense futur i ara passa malgasta el temps jugant a videojocs. No és fins el dia que compleix 21 anys que descobreix la raó de la actitud dels seus pares. Abans de que naixés, els seus pares li van vendre la seva anima al diable.
El propi Satan, apareix en persona i li explica el fet, i que ara es veu obligat a servir-lo com a caça recompenses, rastrejant les ànimes malvades que han escapat i retornar-les al infern, Sam es nega a acceptar el seu destí. Però després de veure la reacció de Satan, pensa que contrariar al diable pot tenir conseqüències fatals.
Armat amb una sèrie de aparells en constant canvi, entre ells una miniaspiradora (per recol·lectar les ànimes) però la seva missió es perillosa, i l’ajudaran els seus amics i companys de feina, Bert “Sock” Wysocki (Tyler Labine) i Ben (Rick Gonzalez), la antiga novia de Sock, Josie (Valerie Rae Miller) ara convertida en assistent d’advocats. Sock, pensa que el destí de Sam es genial, i és el més ilusionat per poder-lo ajudar, per l’altra banda, Ben, estudiant universitari, sap que és perillòs, i dona el toc seriós al grup.
Com si fossin una mena de súper herois, Sam sap que s’han d’esforçar molt per ocultar la seva nova identitat a la persona que més estima al món, la inteligent i atractiva companya de feina, Andi (Missy Peregrym), de la qual està enamorat en secret d’ella, encara que ajuda a Sock per a que tingui una cita amb ella.
Així doncs, Sam, encara que la seva vida s’ha tornat molt estranya, es sorprèn d’adonar-se que d’alguna manera, es sent bé amb la seva descoberta missió, eliminar les ànimes malvades del món. Abans no s’esperava rés d’ell, mai s’havia esforçat en rés. Ara, amb els seus amics esta feliç i preparat de ‘afrontar el seu destí de “recol·lector”.



1 opinions:

Anònim ha dit...

Jo ja estic esperant l'estrena, he vist les promocions a la sexta, i el que poses al blog, i em sembla que ha de ser una serie entretinguda i divertida.
M'agrada moltissim el teu blog, el consulto molt sovint.

Related Posts with Thumbnails