Canvis i balls en la programació del dilluns

Ara que sembla que estarem una temporadeta sense “mira quien baila”, els senyor de la tele ens fan ballar sèries dels seus dies habituals al dilluns, encara que si tot va com sempre, no són pas massa encertats aquestos canvis.
El primer és Herederos, durant tota la anterior temporada, la vam tenir els dimarts a la nit, allí, més o menys tenia el seu públic, hi havia dies que treia més audiència altres menys, però tenia al seu públic. La setmana passada, el dimarts, van ver un super-resum de gairebé 2 hores, tècnicament horrorós, i es clar, l’audiència va ser horrorosa també, solució brillant de TVE? Passar-la els dilluns a les 22:00, en substitució del Mira quien baila, no han pensat que els dilluns durant moltes i moltes setmanes hi ha les franquícies de CSI arrasant en audiència?
L’altre dels canvis que no acabo d’entendre, es Antena 3, amb la sèrie sindrome de Ulises, ja se que els dimecres ara fan “sin tetas no hay paraiso”, els dimarts “los hombres de paco” (que havien d’anar el dimecres) i per tant al moure aquesta última als dimarts, el pobre Ulises ha aterrat també a la nit dels dilluns. La reflexió és la mateixa, no se si pot funcionar aquesta sèrie en aquesta ubicació, el seu dia, el dimarts, tampoc és que funcionés tan malament.
Perquè quan una cosa funciona be, o relativament be, l’han de moure, confiant que la parròquia els seguirà allà on la posin i a l’hora que posin? Amb molt poquetes excepcions, aquestos canvis sempre surten “rana”. I justament TVE i Antena 3 són les que més vegades modifiquen la ubicació de sèries, fent que la gent es cansi i perdi el fil. Per tant em vaig una pregunta, si aprenem de les experiències perquè ho fan? Perquè el que volen és ja matar aquestes sèries o es que realment es pensen que tenen un producte tan nou, original i innovador que canviarà els hàbits televisius del dia? O directament son tontos?

Related Posts with Thumbnails