Telecinco tritura “El Tomate”


Doncs així es va saber el dimarts, aquesta setmana és l’última del programa “Aquí hay tomate”
Va ser una noticia que va agafar per sorpresa a tots, no nomes als espectadors,sinó també als que fan el programa, es van assabentar el mateix dia. Segons la versió oficial, es retira el programa per un desgast d’audiència, encara que fa de mal dir, ja que la mitja d’aquest mes ronda el 18-19%, tampoc és un desastre d’audiència. Fa pensar que potser hi ha altres motius que han propiciat aquesta retirada, i que el més probable no sabrem mai, com altres programes, tant de la mateixa cadena com d’altres cadenes, que es van retirar per motius que mai hem sabut. Del tomate aquets dies s’han dit moltes coses, que si no agradava a la casa reial, que si la Pantoja havia pagat molt i molts diners per a que no s’emetés més... els mateixos del programa van dir que només ells saben la veritat.
Encara que un sigui defensor o detractor d’aquest programa, el fet és que ha sigut un programa que ha creat escola, per o bé o per a mal, però en els últims anys han sigut un referent. També cal dir, que aquest programa té un record peculiar, és el programa de televisió que ha originat més querelles judicials han generat.
També hi ha els fans del Tomate, que al estil del Camara Café, han creat un blog i movilitzacions per a que torni el programa, el blog es diu “QUEREMOS MAS TOMATE” (http://queremosmastomate.blogspot.es/), i demà divendres, a la mateixa hora que comenci el últim programa, hi haurà una manifestació popular que demanarà la tornada del programa.
De moment, amb la retirada tan sobtada, no hi ha cap programa de recanvi pel dilluns, així doncs, el resum diari de Supervivientes passa a emetres abans, i la edició del programa “esta pasando” serà més llarga.
Això si, la meva més gran preocupació és... que farà ara el programa de La Sexta, “Se lo que hicisteis...”.








Related Posts with Thumbnails