SALVAR EUROVISIÓN

Aquest any, TVE té un nou sistema per escollir el representant per a Eurovisió. Es tracta d’utilitzar el conegut portal d’Internet MYSPACE.
Des de aquesta setmana fins el proper dia 10 de febrer, tot i cadascun dels ciutadans espanyols i residents als país, poden ser candidats a ser el representant d’ Eurovisió. La plana web és http://www.myspace.com/eurovision2008. Durant tot aquest període el públic podrà veure els perfils, les cançons, i fins i tot videos dels aspirants, i es clar, es podrà votar a qui més t’agrada. Al final del període, les 5 cançons més votades passaran a la fase final on un grup suposats d’experts hauran de triar quina és la cançó que ens representa. Però, ai! Animes de canti, no tot es tan fàcil i senzill, aquestes persones expertes, també en triaran 5 més, que no seran les 5 del públic. (Ens diuen que així evitarem el fenomen fan o vots de familiars). Així en total tindrem 10 cançons. I el dia 1 de març en una d’aquestes gales que fa TVE, sabrem quina es la cançó guanyadora. Això si, aquí si que la gent haurà de gastar-se els dinerets votant per sms o telèfon quina és la que més li agrada.
Durant tot el procés de selecció a MYSPACE, el programa musical de La 2, “No dispares al pianista”, farà un seguiment especial dels candidats a myspace.

Si després de llegir això, se’t ha despertat la vena Bisbal, i vols participar, us poso els requisits per a poder participar.

La cançó ha de ser original, i inèdita fins a octubre de 2007.

El/les artistes ha de posseir els drets de propietat intel·lectual i industrial de la cançó, del seu nom artístic, etc


La cançó ha de tenir una durada màxima de TRES minuts


El nombre màxim de persones que interpreten la cançó (entre cantants, músics, cors i ballarins) és de SIS persones


Els intèrprets han de tenir complerts els 16 anys a la data de la primera semifinal (que hagin nascut abans del 20 de maig de 1992).


La lletra no ha de ser conflictiva o irrespectuosa ni tenir missatges ideològics


Els participants han d'acreditar la residència a Espanya des de fa almenys dos anys


La cançó pot estar escrita en qualsevol dels idiomes oficials de l'estat, i pot tenir tornades o estrofes en qualsevol idioma dels països participants en el festival.


A més, l'artista o grup seleccionat per a representar a Espanya en el Festival d’ Eurovisió 2008 ha d'estar disposat a cedir tots els drets exigits per la UER (i que TVE també precisa), i negociarà un contracte editorial amb TVE/RTVE.

1 opinions:

L'illa dels monstres ha dit...

ei, una consulta, a veure si ho saps. La sèrie The IT Crowd, de la que nomes hi han dos temporades de 6 capitols cadascuna, tindrà continuitat? a veure si en saps algo home fort! jejeje

salut!

Related Posts with Thumbnails