“3 DESEOS”

Aquesta nit, a Antena 3, s’estrena “3 Deseos”. Presentat per Jaime Cantizano i copresentat per Eva Gonzalez i Aitor Trigos. És un programa al estil de “esta casa era una ruina” però on es concedeixen desitjos a les persones que viuen en un localitat. Així doncs, per la primera edició, el equip es va traslladar durant unes 2 setmanes a la localitat de Barbate (Cadiz) i la segona edició va començar a gravar-se la setmana passada a Noia (A Coruña) i acabarà aquesta setmana, però segons fons del programa no s’emetrà fins d’aquí unes setmanes, ja que tornarà a ser un programa que no tindrà edició setmanal.
En la edició d’avui, Barbate, concedirà desitjos, entre altres persones, als familiars dels 8 mariners que el setembre de l’any passat van perdre la vida al mar, a una associació de ajuda del poble saharaui desesperada perquè no tenen mitjans de fer arribar un camió d’aliments fins el Sahara, una adolescent que després d’una greu malaltia ha trobat en la banda de música de Barbate el motor per seguir endavant i una petita bailaora que somia ballar al costat de Sara Baras.
Fa una mica de por, aquest tipus de programes que utilitzen els sentiments i il·lusions de la gent, caldrà veure de quina manera tracten els temes. Segons la roda de prensa que tot just feien ahir, deien que serà un programa en positiu, en el que hi haurà testimonis, sentiments, sorpreses i espectacle, encara que no te per que ser barrejat. Repeteixo, em fa por, quan diuen aquestes coses.
També cal dir, que Jaime Cantizano, ja no tornarà al programa de les tardes “a tres bandas” ja que es concentrarà en fer aquest, altra gent diuen que és perquè el programa no funciona molt be, i d’aquest manera la imatge del presentador no es malmet.

1 opinions:

Anònim ha dit...

Este programa no lo vi, asi que no opino...

¿Pero viste el de Eurovisión? ¿Estos son quienes nos van a representar? Porque son malos, malos, malos...

Eso si, yo llevaría al peor de todos... total, para el cachondeo que se traen con los votos los paises del Este, mejor nos reimos un rato de la gala.

Related Posts with Thumbnails