FORMULA 1

Aquest diumenge comença la nova temporada del Mundial de F1, això ja és una noticia en si mateixa, ja sigui des de el vesant esportiu o televisiu. Però tot just s’ha sabut que serà la última temporada del Mundial que retransmetrà Telecinco. La sexta ha aconseguit els drets del campionat pels pròxims cinc anys, començant la temporada del any que ve.
La Sexta ha aconseguit els drets al guanyar els drets en el concurs públic, i Mediapro (el accionista majoritari de la cadena) va presentar la millor oferta.
Encara que Telecinco durant aquests últims anys han aconseguit audiències milionàries, va decidir no entrar en la puja pels drets, perquè considerava que el preu era massa alt, i uns drets que obliguen a emetre durant 5 anys el Mundial, era massa temps. Telecinco és conscient de que les grans audiències li venen del bon treball de Fernando Alonso, i en cinc anys pot passar de tot.
I no, no m’oblido de parlar de TV3, els drets aconseguits per La Sexta es en exclusiva per a tot el territori espanyol. Fins ara TV3 emetia en paral·lel a Telecinco, el Mundial, ja que tenen un acord verbal amb la societat Formula One Management (els mateixos que venen els drets) que els permet emetre el Mundial fins el 2011. Fonts de TV3 diuen que es mostren tranquils i que esperen entendres amb Mediapro per poder continuar conservant el acord verbal.

Related Posts with Thumbnails