9 de cada 10


Aquesta nit s’estrena a TVE el nou programa “9 de cada 10”. Un programa de la casa Gestmusic i presentat per Toni Clapés.
Un programa que passarà pel filtre del humor les dades estadístiques ja siguin d’actualitat com més antigues.
El programa consta de diferents rondes, ja que l’estructuren com si es tractés d’una mena de concurs o desafiaments, amb 2 equips, formats per humoristes o personatges populars. La primera ronda tractarà de temes d’actualitat. S’escolliran els temes més interessants i caldrà ordenar-los de més a menys interessant, segons hagin sortit de l’enquesta que s’ha realitzat prèviament.
Després, hi haurà diferents rondes amb estadístiques de tot tipus, que sempre generen comentaris dels convidats del programa.
Les preguntes son de tot tipus i variadíssimes des de preguntar “a que fan olor el 61% dels espanyols?” o “tenen els mateixos hàbits culinaris catalans i madrilenys?”.
Aquesta nit, per la edició del primer programa hi ha de convidats Oscar Nebreda, Santi Rodriguez, Felisuco, Llum Barrera, Xavier Deltell i Mariano Mariano.
AL FINAL NO ES VA EMETRE EL PROGRAMA
van fer una pel·lícula al seu lloc. Avui dious, al migdia, que escric això, encara no he pogut saber perquè no s'ha emés.

1 opinions:

L'illa dels monstres ha dit...

ole ole la llista de convidats, tot cares noves i fresques!!

Related Posts with Thumbnails