DIRT, nova sèrie a FOX

Aquesta nit, a FOX, s’estrena “Dirt”, una sèrie protagonitzada per Courtney Cox (La Mònica de Friends). Tot just quan fa poc s’ha estrenat la segona temporada als Estats Units, arriba la primera temporada aquí.
Courtney interpreta a Lucy Spiller, la editora de la revista “Dirt”. És la editora més poderosa i a la vegada a la que tothom te por, ja que la revista està especialitzada en furgar a la vida personal dels famosos i treure tants draps bruts com es pugui, sense cap mena de compassió. Tot val per vendre més i més revistes. Juntament amb ella, i amb molta fidelitat, podem veure al paparazzi Don Konkey (Ian Hart), qui és l’encarregat de fer aquestes fotos tan escandaloses, encara que també anirem veient que te un petit cor. Tots dos, són uns experts en la manipulació, i formen un equip perfecte, fan fotos basades en trampes on cauen els famosos, aconsegueixen que es separin parelles molt sòlides, enfonsen carreres professionals, descobreixen fills secrets. L’únic que els importa es que cada setmana les histories siguin més impactants.

1 opinions:

Anònim ha dit...

Courteney Cox... Nuestra "amiga" más bella... Por cierto Pep, en youtube puedes ver el trozo de un capítulo en el que Cox y Aniston (como invitada, claro) se dan un beso... La escena que nunca salió en Friends aparece aquí. :D

Related Posts with Thumbnails