Setmana Santa a FOX

Aquesta setmana, FOX se’n va de vacances, i en lloc de capítols nous posaran repeticions. Així per exemple pels matins en lloc de l'episodi de Prison Break que tocava, repetiran els 3 primers.
Una Setmana Santa de sèries en FOX Les sèries de FOX tindran un protagonisme excepcional durant les vacances de Setmana santa amb la programació d'un festival de maratons diaris que, des el diumenge 16 al diumenge 23 de març, i amb l'única excepció del dissabte 22,ompliran el prevalgui estafi del canal amb lots de capítols de les seves millors sèries.Cada nit, des de les 21.30 hores de dilluns a divendres, i des de les 22.20 horesels diumenges (ja aquest últim ho va fer), FOX oferirà diversos episodis seguits de sèries tan conegudes com House, Prison Break, Anatomia de Grey, Mujeres desesperades, CincoHermanos i Bones.
En tots els casos es tracta d'episodis ja estrenats al canal, una oportunitat per a tots els amants de les sèries que no van poder veure'ls en seu dia, i una iniciativa pensada per a que tots els que estan de vacances no perdin el fil de les seves produccions favorites.La programació de Setmana Santa va començar el diumenge 16 de març, a les22.20 hores, amb l'emissió de dos episodis de la sèrie Cinco hermanos. Seranels capítols 5 i 6 de la segona temporada d'aquesta producció protagonitzadaper Sally Field, Calista Flockhart i Rob Lowe.
El festival de sèries continua del dilluns 17 al divendres 21, a les 21.30 hores. Eldilluns es van repetir els tres primers episodis de la tercera temporada de Prison Break; avui dimarts 18, House pren l'antena del canal amb l'emissió dels episodis 9, 10 i 11 de la quarta temporada; i el dimecres 18 li toca el torn a Anatomia de Grey amb els episodis 6, 7 i 8 dela quarta temporada.
El spin off d'aquesta última, la sèrie Sin cita prèvia, amb Kate Walsh en seu personatge de la doctora Addison Montgomery pren el relleu dels maratons el dijous 20 amb els episodis 6, 7 i 8 de la seva primera temporada, i el divendres 21 podrem veure els episodis 2, 3 i 4 de la nova temporada de Bones.
L'especial de Setmana Santa s'acomiadarà el diumenge 23 de març, des de les 22.20 hores, amb l'emissió dels episodis 7 i 8 de la quarta temporada de Mujeres desesperades, la sèrie de Marc Cherry que aquest any està en verdader estat de gràcia, sempre de la mà dels seus protagonistes: Felcity Fuman; Eva Longoria; Marcia Cross, Teri Hatcher i Nicolette Sheridan.

Related Posts with Thumbnails