Una biòloga a Hospital Central

Per fi Ana Obregón podrà ser una biòloga que arriba al hospital per lluitar contra una malaltia vírica, això si, en una sèrie de ficció.
Ana Obregón farà una intervenció en la propera temporada de la sèrie. Aquesta participació serà d’uns 3 a 5 episodis. La historia de que insisteixo amb lo de biòloga, per qui no ho sàpiga, es que l’actriu va estudiar biologia abans de dedicar-se al mon del espectacle, i motiu pel que la premsa hi ha fet broma durant anys.
Com a curiositat, dir que fa uns anys, Ana Obregon, va crear i protagonitzar una série, “Ellas y el sexo débil” i que va ser un desastre d’audiència i curiosament va perdre la lluita d’audiències amb “Hospital Central”.
Això si, les aparicions de Ana Obregón a Telecinco poden continuar. Ja que assegura que Telecinco ja te els drets per emetre una nova temporada de “Ana y los siete” (emesa abans per TVE). Veurem si es veritat o no (espero que no), perquè podria ser una d’aquestes boles que va tirant l’actriu, per alguna cosa li diuen Antoñita La Fantastica.

Related Posts with Thumbnails