Las Tontas no van al Cielo

Després de molts dies en els quals hem vist les promocions a Antena 3, avui comença la sèrie. És una telenovel·la diferent, que tracta temàtiques modernes, innovadores i a més els quals protagonistes són reals, amb un ritme molt àgil des del primer moment, de fet el primer episodi presenta el primer casament dels protagonistes.
La nova telenovel·la portarà els seus seguidors a conèixer els racons més bonics de Guadalajara, els quals emmarquen aquesta història plena d'amor, ressentiment, separacions i comèdia, com la vida mateixa. Encara així no és una sèrie que jo vagi a veure, però volia parlar-ne perquè el nom de la sèrie em fa gracia i a veure quan tardaran en que algun col·lectiu dirà que la retirin o li canviïn el nom. Encara que com algunes vegades diem al programa de radio, saturen la tarda amb el mateix tipus de programes i no proven d’innovar, a la 1 ja tenen tota la tarda de telenoveles, i ara Antena 3, al quedar-se sense el programa A3 Bandas, també ho fan, a les 16:00 “Las Tontas no van al cielo” i a les 17:00 un altra telenovela “Pura Sangre”. Però torno a centrar-me en “Las Tontas no van al cielo”.

La productora Rossy Ocampo va assegurar en la presentació de la novel·la que "és una telesèrie que trenca tots els cànons establerts a la televisió". La producció compta amb un llenguatge col·loquial que utilitzaran els personatges al llarg de la trama el nombre de la qual de capítols es desconeix. La telenovel·la pot créixer o disminuir segons l'acceptació del públic.Quant pot durar l'amor en un matrimoni? Tres anys, un mes, un dia? Candy es casa amb Patricio, l'home de la seva vida, sense pensar que la felicitat li durarà només unes hores, ja que el mateix dia s'el seu casament descobrirà al seu espòs besant la seva germana Alicia.Candy decideix llavors trencar amb tot, fingeix la seva pròpia mort i pren les regnes de la seva vida; viatja a una altra ciutat a viure amb Meño, el seu oncle més estimat, sense imaginar que està embarassada de Patricio.

Set anys passaran en els que Candy s'ha dedicat a treballar per sortir endavant i que atendre el seu petit fill Salvador, ha transformat la seva vida i ara és més segura i decidida; és llavors quan apareix Santiago, un atractiu cirurgià plàstic, amb una doble vida, d'una banda és pare amorós d'una nena a la qual s'ha de cuidar, ja que la seva esposa el va abandonar per seguir la seva carreracursa professional de dissenyadora, però també és un faldiller empedreït.A més de les seves pors, Candy i Santiago hauran de salvar moltes diferències abans de poder iniciar una relació, que es veurà amenaçada quan Patrici, ara casat amb Alicia, descobreixi que ella és viva i té un fill seu.

Què passarà amb Candy, s'unirà a un home que té la meitat de les qualitats que ella necessita, o perdonarà a l'amor de la seva vida i a pare del seu fill? Aquesta i altres respostes estaran en "Las Tontas no van al cielo" una història diferent (aixi ens ho venen, però en el fons tornem a trobarnos amb el mateix de sempre) que aborda diversos conflictes actuals:

- L'aparició d'una nova dona, independent i decidida.

- El temor al compromís que impedeix l'amor.

- La cirurgia plàstica com a opció de canvi.

2 opinions:

Anònim ha dit...

Bien. Ya tenemos aqui al hombre fuerte...

Pues que quieres que te diga... con un título así como que no atrae ni lo más mínimo...

Pep ha dit...

Pues mira que el título lo han cambiado, porque la serie se basa en una novela, que se llama "las estúpidas no van al cielo", al adaptarlo a TV lo han suavizado.

Related Posts with Thumbnails