DUTIFRÍ A "LAS VEGAS"

Aquesta nit, a les 00:30, una nova edició de dutifrí a Telecinco. En aquesta edició Sardà viatja a Las Vegas amb companyia de César i Jorge Cadaval, més coneguts com, “Los Morancos”. No es que jo sigui molt fan dels Morancos, però he de reconèixer, que aquest programa em crida bastant la atenció. Entre algunes de les coses que podrem veurem la boda entre Xavier Sardà i Cèsar Cadaval sent el testimoni el Jorge, això si una boda al estil Vegas, tots 3 vestits de Elvis Presley.
També donaran una volta per alguns dels casinos més emblemàtics de la ciutat, i entrevistaran a Gonzalo Garcia Pelayo, un espanyol que va aconseguir guanyar mes de dos milions de dòlars a la ruleta utilitzant un truquet.
Ja que la sèrie CSI està molt de moda a Telecinco, també es passaran a veure les instal·lacions reals dels CSI de la policia de Las Vegas, com podreu veure, les comparacions son odioses.
I casualitats de les causalitats també es trobaran rodejats de cheerleaders, ja que uns dels hotels que visiten hi haurà un convenció nacional. Un programa 100% americà, Elvis, CSI, Cheerleaders i ruleta, ja només falta que visitessin al meu estimat Montecito, llàstima que no sigui real.

Related Posts with Thumbnails