MÉS POLÍGRAF. AQUEST COP A ANTENA 3

Torna “La Hora de la Verdad”, un talk xou presentat per José Ángel Ponsoda i en el qual persones anònimes desitjoses de demostrar la veritat de la seva història, s'enfrontaran cada setmana al polígraf, el test de la veu i també al test de paternitat.El programa, produït per a ANTENA 3 per Boomerang, incorpora la tecnologia més moderna per realitzar el "pupilòmetre”, una prova que permet esbrinar, a través de les contraccions de la pupil·la, si algú menteix o diu la veritatEl polígraf, utilitzat per la policia de més de 90 països, també és un instrument de gran sensibilitat i precisió, capaç de registrar en un gràfic els canvis que es produeixen a l'organisme davant de determinades preguntes. D'aquesta forma els convidats podran resoldre els seus dubtes sobre la seva parella, familiars o amics.L'HORA DE LA VERITAT també resoldrà els dubtes sobre la paternitat d'aquells homes que el sol·licitin. Aquestes proves de l'ADN asseguren uns resultats fiables, definitius, concloents i científicament provats.
El que es podrà veure a partir d’avui, són els programes que ja estaven gravats del març de l’any passat, però que no es van emetre per baixa audiència. El fet de que ara, a Telecinco hagi tornat el polígraf, ha animat a Antena 3 a recuperar aquest format. Curiosament la productora dels dos programes és la mateixa.
Personalment, penso que aquest espai no feia falta que tornés, no m’entreté i no m’agrada com es juga tant amb els convidats, com amb l’audiència. Només autoalimenta l’ànsia de morbo i tafaneria que ja existeix. Després és curiós que ningú diu que el veu, o que li agrada, però l’audiència que té el retorn del polígraf a Telecinco amb “El juego de tu vida”, ens diu que ho veu molta i molta gent. Això que vol dir, que les audiències són falses, o que la gent li fa vergonya dir que li agrada aquests programes. Sincerament crec que la resposta va més per la segona opció.

Related Posts with Thumbnails