EUROPASION aquesta nit a La1

Aquesta nit a La 1, TVE ha preparat un especial Eurovisió, anomenat “Europasión”, presentat per Raffaella Carrà. “Europasión” és un programa que retrà homenatge a les cançons “mítiques” que han representat Espanya en el Festival (el criteri no se pas com l’han fet) i coneguts cantants nacionals les interpretaran.
Així, Sole Giménez interpretarà "Vivo cantando", de Salomé, segona classificada en el festival de 1969. David Bustamante defensarà "Yo soy aquel" de Raphael; i El Arrebato farà el seu particular versió de "Canta i se feliz" de Peret.

Sergio Dalma cantarà "Eres tu", de Mocedades; María Isabel (no em puc creure que sorti aquí) interpretarà "Europe’s living a celebration" de Rosa i aquesta serà l'encarregada de tornar a interpretar el mític "La la la", amb el que Massiel va guanyar el Festival el 1968.

Per la seva part, David Civera interpretarà "Bailar pegados” de Sergio Dalma, i José Mercé, "Gwendolyne", de Julio Iglesias.Marta Sánchez cantarà "Estando contigo", de Conchita Bautista, i Còmplices versionaran el "Tu volverás" de Sergio i Estibaliz. Alaska s'atrevirà amb "En un mundo nuevo" de Karina.

A més d'aquestes onze actuacions, la presentadora del programa, Raffaella Carrá, farà el seu particular versió del "Waterloo" dels suecs ABBA.

Al final del espectacle, i creieu-me que tremolo, tant en la selecció de temes com de la majoria dels cantants, el públic decideix amb els seus vots, això si, vinga a fer-nos gastar diners, quina ha estat la millor cançó.

El programa tindrà com a convidats a la presentadora Laura Valenzuela, encarregada de retransmetre per a tot Europa el Festival de l'any 1969, que es va celebrar a Madrid, i a Salomé, guanyadora del Festival d'aquell any -al costat del Regne Unit, França i Holanda- amb seu "Vivo cantando".

També estarà Karina, que va quedar segona en el certamen de 1971 a Dublín amb "En un mundo nuevo". També seran Florentino Fernández "Flo", Josema Yuste i el presentador de Televisió Espanyola Carlos Sobera.

Related Posts with Thumbnails