HUSTLE, avui a La Sexta

Aquesta nit, a les 23:30, a La Sexta, s’estrena una nova sèrie, Hustle (ho podríem traduir com “La Moguda”). És una sèrie dramàtica de la televisió britànica produïda per Kudos Film & Television i originalment emesa per la BBC One al Regne Unit. Creada per Tony Jordan (que també va escriure molts dels guions), la història de Hustle es centra en un grup d'estafadors en els seus intents d'enganyar les víctimes per obtenir els seus diners. Malgrat el seu ofici, s'adhereixen a un estricte codi ètic, estafant dins del possible només aquells que segons el seu parer ho mereixen (i que puguin cobrir les despeses), citant la primera regla de l'estafa: No es pot enganyar un home honest.La sèries només te 3 temporades amb 6 episodis cadascuna.
Abans citava el codi ètic que tenen i citava la primera regla, però aquest codi està format per més regles, que determinen en gran part les històries de la sèrie.
No es pot estafar a un home honest.Alimenta la cobdícia.Sempre brinda al blanc una sortida.Mai no li donis a un ximple un tracte just.Tot depèn del detall.No tinguis en la teva vida res del qual no et puguis alliberar en un segon.Sempre cuida les esquenes del teu líder.No tot són diners.

També es una costant a la sèries que els personatges apareixen parlant a altres personatges que estan congelats, discutint entre si, o fins i tot amb l'audiència mentre el temps està aturat. Aquest recurs, s’anomena quarta paret (fen referència a la paret que seria la nostra pantalla), altres moments en què la quarta paret és trencada són més subtils: a mesura que l'estafa va prenent forma, un dels membres de la banda sol somriure a la càmera o fer un comentari dirigint-se a nosaltres.Alguns capítols inclouen seqüències de fantasia. Exemples d'això són un musical d'Hollywood al segon episodi, un musical de Bollywood en l'episodi 4 de la temporada 3, o l'aparició dels personatges en el que sembla una pel·lícula antiga sense so i en blanc i negre.Al final de cada episodi es revelen detalls i fets fins al moment ocults sobre el procediment dut a terme pels estafadors per aconseguir el seu objectiu. No totes les estafes descrites són reeixides; alguns capítols se centren en les relacions entre els personatges i les conseqüències de les seves accions.

Related Posts with Thumbnails