LA TIRA

LaSexta estrena aquesta nit, a les 21:00, "La Tira”.
“La Tira” ens explicarà cada dia quatre històries independents, cada història, tindrà una durada d’uns 6 minuts cadascuna, i el que busca es la complicitat i somriure del espectador, a traves de les situacions dels personatges que es tractarà que siguin molt properes.
La sèrie retratarà els anhels i aspiracions professionals de dues joves caixeres d'un supermercat, d'un matrimoni obligat a conviure amb els dos obrers i el contractista que estan reformant la seva casa, d'unes mares reunides cada tarda a la porta del col·legi dels seus fills i d'una parella de porters de discoteca molt professionals.
Eva González, Fernando Gil i Santi Rodríguez, actors molt familiaritzats amb el gènere de l'humor, encapçalen el repartiment, que el completen Miguel Guardiola, Dritan Biba, Javier Coll, Raúl Cano, Paco Churruca, Mariam Hernández, Esther Rivas, Juan Carlos Villanueva, Diego Paris, María Lanau, Raquel Romero, Elvira Cuadrupani, Pepa Zaragoza i Carmen Gutiérrez.Angel Ayllón, productor executiu, encapçala l'equip creatiu de La Tira, al costat d'Eloy Salgado i Gabriel García Soto. Es tracta de tres experimentats guionistes, que han participat en alguns dels formats d'humor d'entreteniment de més èxit dels últims anys, entre altres, "L'informal", "El Club de la Comèdia" o "Sé lo que hicisteis...".
Aquí teniu 5 centims del que van les quatre històries
Caixeres de Supermercat
Dues caixeres joves, Jessi (Mariam Hernández) i Yoli (Esther Rivas) que treballen en un supermercat petit, i la il·lusió dels quals és treballar en la tele i ser famoses, conviuen amb l'encarregat de l'establiment, Senyor Antonio, (Juan Carlos Villanueva) i amb un captaire, Marcelino (Santi Rodríguez), que de tant freqüentar-lo s'ha convertit en el captaire oficial del súper.Jessi i Yoli treballen per treure diners per al cap de setmana i fer botellón, no tenen estudis i viuen amb els pares. Són actives, amb ganes aprendre les coses que elles consideren útils. Els clients no existeixen per a elles, són un producte més que passa per la cinta. Els amics són el més important de la seva vida, els seus referents morals.
Reformes
Ana (Eva González) i Luis (Raúl Cano) formen un matrimoni jove, sense fills i d'un acceptable nivell econòmic que veuen com la seva vida es transforma el dia que decideixen embarcar-se en la reforma de la casa en la qual viuen.El seu pla era arreglar el pis abans d'entrar a viure, però el seu desig d'estalviar-se un lloguer mentre durava l'obra els ha obligat a una convivència que sembla no tenir final amb els obrers, les runes, la pols, la pintura fresca i les bastides.En aquest desolador panorama, les friccions del matrimoni, especialment d'ella, amb l'obrer, l'encarregat i el contractista que s'han instal·lat al seu habitatge són continus.
Mares en el col·legi
Tots els dies a les 16:30 un grup de mares, de diferent caràcter i variada estatus social, es reuneixen en un banc a les portes d'un col·legi concertat. Mentre esperen la sortida dels seus fills, conversen sobre la seva vida, els seus problemes i les seves relacions socials.
Porters de discoteca
L'acció té lloc a la porta d'una discoteca d'alt standing, "People's", on conviu clientela madura i pudent amb joves que aspiren a ser-ho. És un local amb certa classe en el qual és fàcil veure cinquantins amb americana i abric llarg entrar amb rosses jovenetes del braç.Els porters són gent que passen junts, de costat, moltes hores al dia. Els seus temes de conversa giren al voltant de coses trivials, encara que per a ells siguin assumptes transcendents. Hieràtics, en el treballfeina mai no aixequen la veu, el resolen tot en el mateix to.

Related Posts with Thumbnails