Adéu a Channel Nº4


Quatre dies després de que acabés el programa “Aqui hay tomate” Cuatro va anunciar que el seu programa magazine emblemàtic de tarda, acabaria molt aviat, quan arribes al seu programa número 500. Doncs avui és el dia.
Presentat per Boris Izaguirre i Ana Garcia Siñeriz i produït per Gestmusic, el programa va contribuir a renovar la programació de les tardes. El glamour, el pluralismes i un anàlisis diferent de la societat espanyola havien sigut un dels punts forts del programa.
Durant aquest 500, programes han tingut convidats destacats com Alejandro Sanz, Miguel Bosé, Paulina Rubio, Carlos Baute, Julio Iglesias, Antonio Banderas, Pedro Almodovar,Maribel Verdú, Victorio & Lucchino... personatges de tots els àmbits i alguns que no acostumen a anar a entrevistes televisives i en canvi si anaven a aquest programa.
Apart de convidats famosos, també ha gaudit de col·laboradors molt variats, Vicky Martín Berrocal, Bibiana Fernandez, Pablo Motos, Carolina Ferre, Llum Barrera, Esther Arroyo, Miqui Puig i molts més, la llista es llarga.
Apart quedaran a la memoria dels zappings, parodies divertidíssimes com la de Rafael Amargo i La coneja, recreant la seva actuació davant del coronel Gaddafi, o les estrenes mundials, de les cançons de la Terremoto de Alcorcón.
També hi ha hagut el seu moment de cor, i van assistir a la boda de Paulina Rubio, el naixement de la Infanta Sofia, entre altres noticies.
El programa ha rebut diferents reconeixements com el Micròfon d’Or de la Federació d’Associacions de Radio i Televisió també el TP d’Or al millor magazine.
A partir de la setmana que ve, la graella de programació de la tarda canviarà, desprès de que acabi “Fama”, traslladaran el concurs “money money” a la hora de Channel nº 4, i el forat que queda del concurs, quedarà substituït per la sèrie “Entre Fantasmas”.






entrevista de Channel Nº 4 a Matt Dallas

1 opinions:

L'illa dels monstres ha dit...

a mi era un programa que no m'interessava el més mínim. trobo que no serà cap pèrdua per a la televisió, un programa molt molt molt mediocre

Related Posts with Thumbnails