Chiki Chiki arrasa a Eurovisió i més polèmica en els vots


La cançó, amb un ritme “reggaeton”, “Baila el Chiki chiki” interpretada per Rodolfo Chikilicuatre, un dels personatges del programa de Buenafuente a la Sexta, s’ha convertit en la cançó més votada dels candidats a la cançó d’eurovisió d’aquest any amb ja més de 30000 vots.
Quatre dies després de que es va iniciar la votació a través de la plana web de myspace, és de moment un dels finalistes per competir en la final dels cinc més votats.
A part, aquestes votacions venen sent polèmiques des de el primer dia, primer amb la falta de previsió que van col·lapsar els servidors d’Internet, i ara es descobreix que hi ha comunitats virtuals que han estat fent servir estratègies il·legals de vots massius per arribar a les primers posicions de classificació i boicotejar la gala del 1 de març a TVE.
Segons informa TVE el sistema de votació està preparat per detectar aquests casos de vots fraudulents i automàticament queden anul·lats, per lo que les votacions, en un primer moment sembla que no han quedat afectades per aquest intents de fraus.
També sembla que els usuaris que tenien comptes amb hotmail, yahoo o telefonica, no podien votar correctament, ara ja han solucionat el problema.
En resum, sigui com sigui, o es faci com es faci, l’elecció de la cançó d’Eurovisió sempre és polemica, i aquest any no és una excepció.

Si voleu veure i escoltar la cançó “Baila el chiki chiki” aqui teniu el vídeo de Buenafuente, on es presenta la cançó.





Related Posts with Thumbnails