PRIMERES IMATGES DEL NOU KITT 3000.

Tinc amics als Estats Units que em diuen que últimament, les noticies més seguides pels aficionats a les sèries de televisió són la vaga de guionistes, el retorn la passada setmana de LOST i el retorn de KITT (“Knight Rider” o més conegut per aquí com “El coche fantástico”). Ja havia parlat d'aquesta noticia, pero ara ja tenim moltes més dades.
Doncs be, la nova aparició de KITT ja quasi és un fet, el 17 de febrer s’estrena la TV movie (pel•lícula feta expressament per a televisió), que pot significar el retorn de la sèrie. Podríem considerar la pel•lícula com un episodi pilot, si el públic respon bé, ja han assegurat que hi haurà sèrie per la temporada que ve.
Primer de tot, explicar que aquesta TV Movie no és un remake de la sèrie dels anys 80, es pot tractar més d’una secuela. On el fill d’en Michael Knight, en Mike Trace, un personatge una mica “gamberrete” amb aires de pilot de carreres, rebrà una petició molt peculiar de la filla del creador del nou KITT, que curiosament és la seva amiga de la infancia, per a que rescati al seu pare i tot amb l’ajuda de KITT. El nou KITT, pels entesos, es un Ford Mustang Shelby GT500KR.

2 opinions:

Anònim ha dit...

Ostres, m'agrada molt més aquest kitt. Li haurem de fer un cop d'ull

Anònim ha dit...

Me gustaba más el Pontiac... :P

Related Posts with Thumbnails