Nous episodis de “Sobrenatural” a La 2


Uff quina son avui, vaig estar fins les tantes, xerrant de sèries amb un amic i el matí passa factura, però estic content, ja que avui em fa gracia que torni aquesta sèrie. Quan anteriorment La 2 va emetre la sèrie Sobrenatural, la va deixar penjada, només va emetre 12 episodis. A partir d’avui torna amb nous episodis a les 21:35. Això, una cosa que sempre em queixo, amb 3 episodis. Que els hi costa només fer-ne 1, i omplir el buit amb altres sèries, i no cremar un format tan ràpid...
Ve centrem-nos en la sèrie.
“Sobrenatural” (Supernatural en la versió original), és una sèrie de temàtica de successos paranormals, alguns dels casos ens recordarà als Expedients X (que actualment la podem tornar a veure a TD8). Apart de que cada episodi té un cas a resoldre, per l’altra banda, hi ha una trama que afecta personalment als protagonistes i a la seva familia, una historia amb molts misteris i relacionada amb dimonis.
La sèrie es centra en Sam (Jared Padalecki) i Dean (Jensen Ackles) Winchester, 2 germans marcats per la mort de la seva mare en molt estranyes i diabòliques circumstancies quan eren petits.
El seu pare va emprendre una creuada per descobrir i matar al dimoni causant de la mort de la seva dona.
Dean, el fill petit, pren un camí diferent a la del seu pare i el seu germà, i es centra en els seus estudis i per tenir una vida normal, allunyada de dimonis i fenòmens paranormals. Però desprès de que passi un fet molt dramàtic (no penso xerrar-ho tot, pels qui no ho hagin vist) s’unirà al seu germà, primer per trobar al seu pare que està desaparegut, i per l’altra continuar investigant que li va passar a la seva mare i de pas, per allà on passen van solucionant fenòmens paranormals que es presenten. El mètode que utilitzen per viatjar és també cotxe, que també es marca de la sèrie, un Chevy Impala del 67 (aquesta setmana és la dels cotxes).
La sèrie té (de moment) 3 temporades, les 2 primeres emeses a Espanya per plataformes digitals, encara que La 2, avui emet encara la primera temporada. La tercera temporada als Estats Units encara s’emet, però també s’ha vist afectada per la vaga de guionistes, i van per l’episodi 9 i en tenen gravats 12.



Muntatge musical amb imatges de la sèrie
"Never too late"

Related Posts with Thumbnails