Fi de la Vaga de Guionistes

El sindicat de guionistes dels Estats Units (WGA) i l’Aliança de productors de cinema i televisió (AMPTP) per fi han arribat a un “acord” del nou contracte que els lligarà.
Segons la revista especialitzada Entertainment Weekly, els guionistes rebran un 2% dels guanys nets de les distribuïdores per la emissió dels format a TV. També s’enduran el 36% dels beneficis de les distribuïdores per les primeres 100.000 descarregues per Internet d’un programa televisiu i per les primeres 50.000 d’una pel·lícula sense talls publicitaris. Posteriorment aquest benefici augmentarà a un 7% i un 65% respectivament.
Encara que l’acord no és perfecte, segons ells mateixos diuen, si és molt millor del que hi havia fins ara, així doncs, avui dimarts, les juntes sindicals representants de la costa Est i de la Oest votaran per el pla abans de que demà dimecres s’aixequi definitivament la vaga, que va començar el 5 de novembre, i no s’esperen sorpreses d’última hora.
Ara tocarà comptabilitzar el mal que ha fet la vaga, que ja no és tan sols una cosa econòmica, ja que moltes sèries no han arribat a emetre i unes altres es quedaran en menys episodis, com per exemple “Desperate Housewives” (Mujeres Desesperadas), que passarà a acabar la temporada amb 15 episodis dels 23 que tenia previstos. Rodaran uns quants episodis per tancar les trames obertes.

3 opinions:

Anònim ha dit...

Entonces parece ser que al final tendremos gala de los Oscar...

el nen de les oques ha dit...

d'això se'n diu fer una vaga com deu mana, mes de dos messos de vaga, i al final sembla que ha valgut la pena!!!

felicitats pels guionistes!!!

Anònim ha dit...

Nomes puc dir, Yupiiii! yupi pels guinoistes i yupi per mi, ja estava entrant en sequera de series.

Related Posts with Thumbnails