Sistema de votació a Eurovisió col·lapsat

En teoria aquest passat dijous al matí, ja es podia començar a votar a través de la pàgina http://www.myspace.com/eurovision2008 , doncs ja no es pot. Milers d’internautes han col·lapsat els servidors de myspace, de tal manera que ni tan sols es podia carregar la pàgina. Els responsables de myspace ja esperaven moltes visites i ja havien pres mesures per a que no passés, però la resposta dels fans espanyols d’eurovisió ha sigut tant forta que ha trencat els esquemes. Ara mateix la pàgina està aturada durant 48 hores, per a que així facin la migració de totes les dades a unes màquines més potents que puguin suportar el transit elevat. Així doncs, la finalització de la votació també acabarà 2 dies més tard, el 25 de febrer a les 23:59. Per a que no hagi suspicàcies, s’ha decidit que tothom tingui les mateixes oportunitats, i quan es reprenguin les votacions es posaran tots el comptadors a zero.
Cal dir, que hi ha hagut de tot en les candidatures, gent que canta be, malament, frikis, professionals, amateurs,...
Jo no se, però si fos el responsable de TVE, jo em pensaria molt seriosament, de vist com va el certamen de Eurovisió, on cada cop és mes un catxondeo que una cosa seriosa, potser que es pensin d’enviar algun d’aquestos frikis. Això si, es clar, que hagin superat aquesta primera fase de votacions, jejeje.
Us imagineu que la representant de eurovisió sigui La Terremoto de Alcorcón o la Malena Gracia... aish! Potser, i només potser, si fos així, podria fer l’esforç de veure la gala, per poder riure. Mira.. em penso que quan això torni a funcionar, votaré seguint un criteri friki.


4 opinions:

Anònim ha dit...

¿Y no está la gran Tamara/Yurena/Mar/Ambar? xD

Anònim ha dit...

Un toc Freak està be, però tant com per a que vaigi la Tamara, doncs serà que no. Encara que potser al Pep li farà gracia, ja que és la única persona que conec que coneix en persona a ella. (entoma aquesta).

Jobove - Reus ha dit...

tria per tria ens quedem amb la terremoto sens dubte

gràcies perlinkarnos, fem al mateix amb el teu blog al nostre i ens mantenim en contacte

salutacions

-_- ha dit...

jo vaig votar per la Terremoto, vist el q hi ha almenys passar una bona estona!

Related Posts with Thumbnails