TVE tanca la llista de finalistes a Eurovisió

Mitjançant el servei de votacions de la plana de myspace, els 5 primers classificats van ser Rodolfo Chikilicuatre, La Casa Azul, Arkaitz, Coral i Bizarre.
Avui mateix, TVE ens ha fet saber, la resta dels 5 classificats, segons un jurat d’experts. El jurat ha estat format per Daniel Rodriguez Vilasante (director de “no disparen al pianista”), Mauro Canut (músic i autor del blog d’eurovisió de TVE), Borja Prieto (director de continguts de myspace Espanya), Fernando Montesinos (productor musical) i Toñi Prieto (productora executiva de programes musicals a TVE). Aixi doncs la resta de finalistes són Nullsystem, Innata, Markoz Mangui, Ell*as, D-Vine.

Així doncs, el proper dia 8 de març, hi haurà la gala a TVE, per escollir, d’aquestes 10 candidats, al representant espanyol a l’edició d’enguany d’Eurovisió. Si us fixeu amb la data, coincideix amb el dia de reflexió de les Eleccions Generals, per aquest motiu, la cançó “baila el chiki chiki” haurà de ser canviada si vol estar a aquesta gala, perquè en la lletra de la cançó fa menció a Zapatero i a Rajoy.




**** ÚLTIMA HORA ***
Aquest matí escribia sobre els 10 finalistes, doncs bé, aquesta tarda, TVE feia públic, que un dels candidats, Nullsystem, queda descalificat per no cumplir les normes de la organització. En el seu lloc entra Lorena C amb la cançó "piensa gay".
Però a veure... aquest jurat es suposa que coneixen les normes i han escoltat la cançó? no?
Ens han vengut la moto, com l'any passat, de que és el públic qui tria la cançó, i cada cop (igual que l'any passat) perden més credibilitat. Total si ells ja saben qui volen portar a Eurovisió no cal tan de teatre.
No és que sigui molt fan d'Eurovisió, ho vaig comentant perqué l'edició d'enguany es rara i friki i cada cop més "més sospitosa de tongo".
Millor votar a Andorra amb la canço de Gisela, Casanova.



2 opinions:

Jordi Pinyol ha dit...

Sí, però fins i tot Andorra sembla ser que ha decidit globalitzar-se ja que segons llegia fa poc a Vilaweb la cançó que cantarà la Gisela és en anglès, amb algunes frases en català, una cosa que ja va passar l'any passat amb el grup que representava Andorra.

La Mossegada Vinyols ha dit...

Mmmm..tinc un petit dubte...la Gisela no es catalana??...que hi fa representant a Andorra?..No han de ser del pais que representen?..ara m'he liat..aiss..

Related Posts with Thumbnails