CONTRA PROGRAMACIÓ FUTBOLERA

La contra programació, en teoria, no es pot fer, però passa constantment al mon de la televisió, i avui veurem un cas com un cabàs.
Degut als excel·lent resultats d’audiència que va registrar Cuatro el passat diumenge el partit d’Eurocopa, Espanya – Italia, la majoria de cadenes canvien la programació, fins i tot la mateix Cuatro.
D’entrada, Cuatro, dedicarà 12 hores al partit, “las mañanas de cuatro” i “Noticias Cuatro”, es farà des de el plató mòbil que tenen dedicat a l’Eurocopa a la plaça de Colon a Madrid. A les 17:45, un programa especial, “España- Italia; La vendetta”, un programa dedicat a recordar els millor moments del partit del diumenge. I això anirà combinant actuacions musicals i entrevistes a famosos que aniran passant pel plató per donar suport a Espanya fins a les 20:45, hora en que començarà el partit.
Telecinco, que emet actualment “Los Serrano”, fa un canvi lleu, emetrà la sèrie més tard, i en previsió de que guanyi Espanya optarà o no, per fer reposicions. Queda una mica en l’aire. I per la tarda, decideix fer un doble episodi de la renovada “Yo soy Bea”.
Antena 3, no emetrà LEX, ja de per si treu uns resultats baixos, com per enfrontar-ho a un partit d’aquestes característiques, i opta per emetre la pel·lícula “La jungla de Cristal II”.
TVE, posposa el desenllaç de “El caso Wanninkhof”, i emetrà un documental especial anomenat “Las claves del caso Wanninkhof”, que reconstrueix amb imatges d’arxiu el procés viscut per Dolores Wanninkhof.
I la Sexta, opta per fer reposicions de la sèrie “Bones”
I espereu que no facin més canvis sobre la marxa, el mon de la tele és així.

1 opinions:

Jordi Pinyol ha dit...

Solució: posar-se un d'aquells discos amb música que t'agradi escoltar i escoltar-lo amb cascos, per evitar haver de sentir la sèrie d'animalades que fan i diuen alguns veïns dels voltants mentre miren el futbol, com va passar l'altre dia.

Força Rússia!

Related Posts with Thumbnails