NOCHE HACHE DIU ADEU AQUESTA NIT


Noche Hache, un dels programes emblemàtics de Cuatro (present en la seva programació des de l'inici de les seves emissions fa més de dos i mig), finalitza avui aquesta nit. Pel que sembla, la cadena té previst despedir el programa coincidint amb l'inici de l'Eurocopa que comença el proper 7 de juny. Amb la cancel•lació d'aquest programa, pot ser que es produeixi també la de Los Guiñoles, després de dotze anys en antena.

No és una qüestió d'audiències perquè el late night conduït per Eva Hache es manté des de la seva primera temporada per sobre de la mitja de la cadena. Tampoc no sembla que sigui decisió de la presentadora ja que, segons s'afirma, seguirà vinculada a Cuatro. Sembla que la intenció de la cadena és simplement renovar aquesta franja horària, igual com molt aviat començarà a la tarda.
Noche Hache va ser en els seus inicis un espai refrescant que va venir a unir-se al late night que conduïa, llavors en Antena 3, Andreu Buenafuente, al bàndol que va plantar de cara al totpoderós Crónicas Marcinas de Telecinco, propiciant en darrer terme la seva desaparició. No sé com haurà evolucionat el programa en els últims temps perquè des que Buenafuente es va traslladar a laSexta i va començar a emetre's a partir de les 00:00 hores, no l’he vist massa (només alguns fragments en zappings) ja que cada vegada començava més tard.

1 opinions:

L'illa dels monstres ha dit...

tenia coses que no estaven malament, com per exemple alguns col·laboradors, però la Eva Hache costava una mica de tragar, sobretot les entrevistes...

Related Posts with Thumbnails