DEXTER


Encara que aquest matí deia a la radio, que aquesta nit, després del partit de futbol de Eurocopa, Cuatro emetria “Entre Fantasmas”, doncs res de res, Cuatro ha comunicat que emetria la sèrie Dexter, molt i molt recomanable.
Dexter és una sèrie de la cadena nord-americana Showtime (televisió) basada en la novel·la El Oscuro Pasajero (Darkly Dreaming Dexter) de Jeff Lindsay. A més de la novel·la original s'han publicat dues seqüeles del personatge: Estimat Dexter (Dearly Devoted Dexter) i Dexter in the Dark, però la sèrie es basa només en la primera i en alguns punts de la segona.Dexter és un forense especialitzat en sang en el Departament de Policia de Miami. També és un fidel xicot, un divertit padrastre, un germà confident i un freak de la sang per a alguns; però tot això no és més que papers que, voluntàriament o no, exerceix de cara a una societat que no l'acceptaria: Dexter és, i ho sap, un monstre, un psicòpata, un cos sense ànima, fred, calculador; un assassí en sèrie. O no. Ell en gaudeix. Com ell sol pensar, no és ni humà ni un psicòpata malalt, és algo nou: Dexter.Una vegada que coneixem Dexter, descobrim que no hi ha res que l'immuti, que pertorbi els seus somnis, ja que ni tan sols no els té; ni tan sols cap sentiment que no és capaç de posseir: ni l'amor cap a la seva xicota o germana, ni els atroços crims als quals acudeix en la seva feina, ni les seves víctimes. Dexter és buit, i l'únic que alguna vegada li ha causat plaer és la cacera, el que ningú no sap ni ha sabut excepte el seu pare, a l'únic al qual va poder confiar el seu secret des de la seva infantesa.




**** CORRECCIÓ ****
Doncs al final tot va quedar com estava previst, van fer Entre Fantasmas, aish! ni ells s'aclaren. Visca la contraprogramació! El que ara diuen, es que molt aviat podrem gaudir d'aquesta sèrie a CUATRO.

1 opinions:

-_- ha dit...

jo he vist entre fantasmes i the office..... :-(

Related Posts with Thumbnails