OT entra en la recta final

Segons es pot lleigir en la nota que Telecinco facilita, aquesta nit es sabrà la identitat dels cinc primers finalistes de Operacion Triunfo.
El programa, entra en la seva recta final i incorpora canvis en la seva mecànica: el jurat -format per Risto Mejide, Noemí Galera, Javier Llano i Coco Comin- avaluarà les actuacions dels set concursants restants i els tres joves que aconsegueixin la puntuació més alta se'n convertiran automàticament en els primers finalistes de "OT 2008”.
L'elecció del quart finalista del concurs recaurà sobre el planter de professors; i el cinquè finalista l'escolliran els quatre participants seleccionats.El futur musical dels dos concursants restants quedarà a les mans dels espectadors que, a través les seves trucades i missatges durant la setmana, decidiran qui dels nominats es converteix en el sisè finalista d'"Operació Triomf".

Prèviament a l'elecció dels finalistes, un dels dos nominats de la nit posarà fi a la seva participació en el concurs.

I com que ara són menys concursants, i el “teatrillo” del jurant, professors i presentador no es pot allargar tant, tenen 3 actuacions per a que no “decaigui” la festa (no es prengueu al peu de la lletra això, diguem que només m’ha fet gràcia ser irònic). La banda de rock nord-americà Colorado Springs One Republic i el duet integrat pel grup gadità Melocos i Natalia Jiménez, solista de La Quinta Estación.

Related Posts with Thumbnails