ROCK IN RIO

Els concerts de “El canto del loco”, Amy Winehouse, Franz Ferdinand, Carlinhos Brown i Alejandro Sanz a Rock in Rio són alguns dels quals podran veure's, aquest cap de setmana i el que ve, en TVE.TVE oferirà, a La 2, els concerts de “El escenario Mundo” del Festival Rock in Rio, que se celebra del 27 de juny al 6 de juliol a la Ciutat del Rock a Arganda del Rey. TVE, com a televisió oficial d'aquest esdeveniment, transmetrà el major espectacle de música, lleure i entreteniment, posat en marxa al Brasil per Roberto Medina el 1985 i que aquest any se celebra per primera vegada a Espanya.A més, entre concert i concert, TVE emetrà reportatges, entrevistes i resums dels concerts de l'escenari Hot Stage en el qual tenen cabuda tot tipus d'estils musicals i en el qual actuaran Loquillo, Los Delinqüentes i Orishas, entre altres artistes.Per a l'ocasió, TVE comptarà amb Toni Garrido i Àngel Carmona del magacín “Asuntos Propios” de RNE i els reporters Johann Wald i Tania Llasera del programa “No disparen al pianista”, al costat de Lorena C i Fran Rodríguez, com a comentaristes del Festival que detallaran tot el que ocorri en aquesta cita en què participaran més de 70 artistes nacionals i internacionals.

Avui, divendres 27, La 2, emetrà a les 24.00 el concert de Neil Young.

Dissabte 28, La 2, emetrà a les 20:00, les actuacions dels artistes Ivete Sangalo, Carlinhos Brown, Tokio Hotel i El Canto del Loco.

Divendres 4 de juliol, a partir de les 19:30 podrem veure Stereophonics, Amy Winehouse, Jamiroquai i Shakira.

Dissabte 5, Flamenco All-Stars (format ,per l’ocasió, Antonio Carmona, Rosario Flores, Pitingo i La Negra), Estopa i Alejandro Sanz. Tot això a partir de les 19:30

I per acabar, el diumenge 6, també a partir de les 19:30, Café Tacuba, Franz Ferdinand, Bob Dylan i Lenny Kravitz.

1 opinions:

La Mossegada Vinyols ha dit...

Snif!snif!t'has deixat el un dels grups mitics dels 80..van actuar el dissabte com a ultim grup...The Police!

Related Posts with Thumbnails