GREEK

Aquesta tarda, a les 18:15, La Sexta estrena la sèrie “Greek”. Una sèrie sense masses expectacions, però que pot resultar entretinguda i divertida si no tenim res a fer a aquestes hores al cap de setmana, doncs els diumenges també s'emetrà.
Greek explica la vida d'un grup de nois nouvinguts a la universitat de Cyprus-Rhodes. Allà descobriran com fer amics, què és ser “novato”, com sobreviure a les fraternitats, i fins i tot com relacionar-se amb el sexe oposat.Tots els anys hi ha principiants i són carn fresca per a les fraternitats, que els aterreixen per mitjà de proves d'accés, i ritus d'iniciació estranys (no sé si serà així de real, però cal dir que les universitats nord-americanes són MOLT diferents de les altres).

La història protagonista és la de Rusty (Jacob Zachar), un “empolló” molt bona persona (massa i tot) que vol "sortir de la bombolla" i viure la vida boja, i per a això decideix entrar en una fraternitat. Amb l'oposició de Casey, la seva germana "popular", però no tant pel fet en si, si no perquè no vol que el seu germà l i espatlli el seu petit reinat. Ja que, com deia, es molt popular, i està disposada a fer tot el que calgui per ser la més “poderosa” en aquest mon de fraternitats.
Un altra personatge és el president de Kappa Tau i... això és tot. És tot el que Cappie (Scott M. Foster) necessita. Seguretat de si mateix i sense por del futur, és el típic noi que viu el present, gaudeix de tot i no veu necessitat de seguir endavant. És feliç al campus i allà és on es quedarà fins i tot que el facin fora és a dir tan vell que necessiti un bastó... el que sigui que vingui abans. Per la seva part, beneït amb diners, poder i atractiu, Evan (Jake McDorman) és el president d'una de les millors fraternitats, Omega Chi, i clarament un dels homes més desitjats del campus. Sembla tot un noi d'or, però per difícil que sembli això té els seus problemes. Els problemes familiars recauen amb força sobre les seves espatlles i encara que estima a Casey, la falta de "pedigree" d'ella entre el seu cercle social pot acabar amb el seu romanç, llevat que ell aprengui a valer-se per si mateix.
El món de Dale (Clark Duke), company de habitació de Rusty, és simple. Per a aquest estudiant d'enginyeria, les coses són blanques o negres i no hi ha res enmig, d'allà el seu menyspreu per l'interès de Rusty en perseguir la vida de fraternitat, una cosa que queda clar des del moment en què es van conèixer i continuarà sent una espina al seu costat. Encara que sigui popular, Calvin (Paul James) se sent com un continu estrany, una posició que l'ha ensenyat a ser espavilat i adaptar-se al seu entorn. S'ha tornat tan bo en aquest sentit que pot dir a qualsevol el que vol sentir sense haver de mostrar-se a si mateix i així com principal confident de Rusty, el recolza en el seu viatge a través de les fraternitats.
Rebecca (Dilshad Vadsaria) és la filla d'un senador i és considerada com el "premi" a aconseguir per les fraternitats femenines a causa del prestigi que portaria. Però n'hi ha més al seu voltant que la seva amable façana exterior, una cosa que podria portar més problemes que prestigi. I Ashleigh (Amber Stevens), és la millor amiga i suport per a Casey en la seva lluita per arribar al més alt de la popularitat universitària, ja que per a qualsevol que necessiti saber el que passa al campus, és a qui acudir per conèixer xafarderies. Lleial i adorable, sempre està llesta per passar-ho bé, i adora la festa, una assignatura en la qual aconsegueix excel·lents.

Related Posts with Thumbnails