ELS 25


Ja ho venim escoltant des de fa uns mesos, aquest any TV3 està de festa, celebra les seves bodes de plata. 25 anys de matrimoni amb l’audiència, i es pot dir que per les dues parts han sigut molt fidels.
Avui doncs, anem de festa, i per celebrar aquest quart de segle amb TV3, ens proposen un concurs, “Els 25”, presentat per Judith Mascó, i el que es pretén es trobar a la persona que sap més de TV3.
En cada edició televisiva del programa, vint-i-cinc concursants competeixen per demostrar que són l'espectador que més en sap sobre TV3. Dels 25 concursants de cada programa el millor guanya 6.000 euros i es classifica per a la gran final.
L'espectador que més en sap sobre TV3 s'escollirà finalment en un programa especial en què participaran els finalistes de cada edició televisiva més el concursant que haurà vençut a www.tv3.cat/els25 en la versió web del concurs.
El programa recupera els moments més divertits, curiosos i emotius dels últims vint-i-cinc anys del canal. Les preguntes de les diferents fases van acompanyades de vídeos, fotografies i àudios.
A més, en cada edició d'"Els 25" es rep la visita d'alguns dels personatges més emblemàtics de la història de la cadena.

Related Posts with Thumbnails