EL MÉTODO GONZO

“La vamos a liar” deien ahir en el nou programa de “El Método Gonzo”, però la realitat és que “liarla” el que es diu “liarla” ho van fer poc. No van arribar ni al 10% d’audiència. I semblava que el aquest nou espai de Antena 3 anava a ser una espècie de “Proteste ya” (una de les seccions de CQC) en gran. Doncs res. Els pollastres, de moment, són pollets.
A més de resultar massa llarg, no queda gaire clar quin és el gènere del programa (una mica el que li passava a “Las gafas de Angelino” a Telecinco. Això no és dolent per si mateix, només si el resultat és avorrit. A veure. Plató. Presentador al plató. Entrevistes al plató. Ninots. Un gos de drap (una barreja entre El follonero i el gos de “infelices para siempre”).
Una senyora amb bona pinta que protesta per la gana al món recollint menjar de les escombraries ("Mira, això no està caducat") i menjant-se-la. I que va al plató també. Uns veïns de Rincón de Bonanza, una pedania d'Orihuela que protesten perquè creuar la Nacional és un perill i no tenen semàfor. Pequeña Vanesa, la filla de Manolo Escobar, que ha abandonat Cuatro, parla amb l'alcalde, que està encantada (la culpa la té Foment que no permet posar els semàfors). Dels esdeveniments s'encarrega Alfonso Egea (ho feia ja a Channel Nº5).Hi ha un senyor calb amb perilla molt graciós a la redacció que explica que uns veïns protesten per un mercat ambulant (i ell canta, saleroso, la venda de calces). Gonzo parla per telèfon (després de promocionar GPS) amb l'apoderat de José Tomás! i li pregunta si alguna vegada podrà tenir al plató el torero. Sí, fill, un dia d'aquests.Allò de GPS té la seva molla. Van analitzar les galtes d'Ana Obregón (indiquen necessitat de protagonisme). I també el rostre de José Tomás. Una i l’altre, sense solució de continuïtat. I quin psiquiatre va sortir? José Cabrera. Entre altres especialistes.El mètode Gonzo, com Rajoy, té la seva nena, Tania. Un esquer (de moment, encantador) que llancen als polítics (Arenas, la Vice...) o a Florentí Pérez, que va dir estar encantat que Cristiano Ronaldo vingués al Madrid. Oh, oh, se li ha escapat, van dir. I van i es porten al plató a Manu Sánchez per fer comentari de text de la presumpta relliscada d'expresident. La nena, de moment, no molesta, el que ja és bastant. Encara que quina necessitat hi haurà de nenes?
El mètode Gonzo s'havia presentat com un programa que abordaria assumptes que preocupen els ciutadans. Estic començant a dubtar si sóc ciutadà o es que no entenc els temes que proposen i s’escapen a la meva capacitat intelectual.
Espero que millori el programa, ja que la base esta bé, els col·laboradors estan bé, només falta que millorin els temes.

2 opinions:

Sr.Martínez ha dit...

El nom del programa em sembla mal trobat. El periodisme Gonzo, terme creat per Hunter S.Thompson a meitats dels anys seixanta, defensa que el periodista no ha de ser un informador de la notícia sinó la persona que la genera, relatant-la després des d'un punt de vista absolutament subjectiu. Francament, no veig que té a veure amb el programa (que per altre banda, com bé dius, es fa llarg i és lentíssim)

Pep ha dit...

Moltes gracies, lo de periodisme gonzo desconeixia el terme, però imagino que es un joc de paraules, ja que el presentador es diu gonzo.

Related Posts with Thumbnails