CALIFORNICATION, avui a CUATRO

Aquesta nit a les 00:15, Cuatro, estrena per fi, la primera temporada de Californication. Una mica tard, però que hi farem, sembla que aquestes sèries “de culte” que diuen han d’anar a hores estranyes.
De que va Californication? Tracta sobre Hank Moody (Duchovny), un novel·lista de renom de Nova York que ha perdut la inspiració després de l'èxit del seu últim llibre. Mentre lluita per reprendre la seva carrera, Moody decideix mudar-se a Los Angeles, on es retrobarà amb Karen, la seva ex-xicota, que ara manté una nova relació, i Becca, la filla adolescent d'ambdós, una joveneta de dotze anys bastant poc convencional. Al costat de la inseparable companyia del seu millor amic i també agent, Hank Moody iniciarà una nova vida lliurat als plaers del sexe i coquetejant amb les drogues i l'alcohol, en una espiral un tant desenfrenada que ell pretén fer compatible amb l'educació de la seva filla i els permanents intents de reconquerir Karen. Tanmateix, el que sona com el cant de sirena tòpic de qualsevol escriptor d'èxit adquireix en "Californication" cotes d'alta comèdia a través del perfecte equilibri que manté el protagonista, sempre al costat de l'abisme, entre una immaduresa fingida i el desig de treure el major partit a la vida. Sempre ratllant l'extrem, Hank Moody, egoista i tendre a parts iguals, ens convida a gaudir d'un univers personal, molt particular, en el qual les relacions personals són protagonistes.

La primera temporada consta de 12 episodis, i ja s’ha confirmat que tindrà una nova temporada. Aquesta segona temporada encara no s’ha estrenat, s’emetrà als Estat Units aquest estiu, suposadament al agost.




Related Posts with Thumbnails